TC Schiebroek

LADDERCOMPETITIE

De laddercompetitie wordt gespeeld in piramidevorm waar deelnemers iemand kunnen uitdagen die een trede hoger staat op de piramide. Bij winst stijgt de uitdager een trede, de verliezer daalt een trede. Ook is het mogelijk om iemand op dezelfde trede uit te dagen. Doel is natuurlijk om uiteindelijk nummer 1 te worden en zo de absolute heldenstatus te verwerven. Winnaar is aan het eind van het seizoen echter degene die de meeste ladderwedstrijden weet te winnen. Uitslagen dienen gemaild te worden naar ladder@tc-schiebroek.nl.

Ladder 2012
Voor de Laddercompetitie kun je je opgeven door een mail te sturen naar ladder@tc-schiebroek.nl of het via het online formulier onderaan deze pagina.

Hieronder staan hier de piramides voor de dames en de heren. Door met je muis over de namen van de deelnemers heen te gaan zie je de contactgegevens van de deelnemers en de uitslagen van de wedstrijden die ze gespeeld hebben.

N.B. In de Internet Explorer kan het voor komen dat er in plaats van de ladder een foutmelding verschijnt. Wanneer dat het geval is, kan de ladder hier bekeken worden.

 

Reglement laddercompetitie

 1. De laddercompetitie heeft tot doel om het spelen van onderlinge wedstrijden te bevorderen en zo leden in staat te stellen om wedstrijdervaring op te doen, hun spelniveau te verbeteren en nieuwe leden te leren kennen.
 2. De competitie kent een piramidevorm. Je mag iemand uitdagen die links van je staat op dezelfde trede van de piramide of die één trede hoger staat dan jij. Win je, dan ruil je van plek met de verliezer. Verlies je, dan verandert er niets op de ladder. Doel is om zo hoog mogelijk op de piramide te komen. Bovenaan staat de absolute topper van de club!
 3. De eerste piramide wordt vastgesteld op basis van de eindejaars speelsterkterating 2011. Winnaars aan het eind van het seizoen zijn degene die de meeste wedstrijden heeft gewonnen en degene die bovenaan de piramide is geëindigd.
 4. Wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen sets met een supertiebreak (tiebreak tot de 10) als derde set.
 5. Voor een ladderwedstrijd mag een uur aaneengesloten worden afgehangen. Vraag achter de bar het speciale pasje voor de laddercompetitie en log in in het digitale afhangsysteem via beheer/ competitie. Reserveer vervolgens een vrije baan voor 1 uur. Is de wedstrijd dan nog niet klaar, moet opnieuw worden afgehangen volgens de normale regels (half uur voor een single). Ladderwedstrijden mogen gedurende alle dagen worden gespeeld.
 6. Het bovengenoemd ladderpasje is uitsluitend bedoeld voor ladderwedstrijden. Misbruik voor andere doeleinden wordt bestraft met uitsluiting van de laddercompetitie. Geef na het inloggen het ladderpasje direct terug aan het barpersoneel en ga daarna pas spelen.
 7. Er kan worden ingeschreven in de categorieën herenenkel en damesenkel
 8. Je kunt iemand uitdagen door hem of haar op te bellen/ te mailen en een afspraak te maken. Van deelnemers wordt verwacht dat ze voldoende tijd beschikbaar hebben om binnen twee weken tot een afspraak te komen. Indien herhaaldelijk blijkt dat dit niet mogelijk is kan iemand als verliezer worden aangemerkt en zo een trede dalen.
 9. Je mag niet twee keer achter elkaar dezelfde persoon uitdagen tenzij deze nummer 1 op de ladder staat.
 10. De uitslag van de wedstrijd moet na afloop door de winnaar worden gemaild aan ladder@tc-schiebroek.nl. De ladder zal hierna zo snel mogelijk worden aangepast.
 11. Spelers dienen zelf voor ballen te zorgen.

Inschrijving laddercompetitie

Voornaam *
Achternaam *
Geslacht *
Telefoonnummer *
E-mail *
Opmerkingen
Speelsterkte Enkelspel:
 

Website CROB Alblasserdam
Rabobank
Twitter
Tennisvereniging TC Schiebroek | Melanchtonweg 80 | 3052 KV Rotterdam | Telefoon 010 - 422 13 34 Home | Contact | Sitemap